Icon

ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Είσαι υπάλληλος ιδιωτικού τομέα; Το γραφείο μας εξειδικεύεται στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στον καθένα από εσάς.
Συνήθως ,  η πολύπλευρη εργατική νομοθεσία αντί να προστατεύει τον εργαζόμενο λειτουργεί με τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα. Ως επί το πλείστον , οι εργοδότες εκμεταλλεύονται τις ατέλειες του συστήματος προς όφελος τους μα κυρίως εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι η πλειοψηφία των εργαζομένων αγνοεί ποια είναι τα βασικά εργατικά δικαιώματα που απορρέουν από την ισχύ της εκάστοτε σύμβαση εργασίας.
Ακριβώς σε αυτό το σημείο μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς για να λειτουργήσουμε για εσάς. Ο ρόλος μας ξεκινάει με το να σας προσφέρουμε πλήρη ενημέρωση περί των εργατικών σας δικαιωμάτων με σωστή και στοχευμένη πληροφόρηση. Σωστή και στοχευμένη πληροφόρηση σημαίνει ότι κάθε εργαζόμενος μετά την παροχή των υπηρεσιών μας θα γνωρίζει το σύνολο των δικαιωμάτων και των νόμιμων αποδοχών που πρέπει να απολαμβάνει.

Ως ειδικοί, εγγυόμαστε ότι μπορούμε με ακρίβεια να παρέχουμε συγκεκριμένες υπηρεσίες όπως:

 • Έλεγχος καταστάσεων πληρωμών - Με βάση πάντα την ισχύουσα συλλογική σύμβαση εργασίας του κλάδου στον οποίο ανήκετε και λαμβάνοντας υπόψη τα πρόσθετα στοιχεία ( επιδόματα κτλ) που θα πρέπει να υπολογίζονται για το σύνολο του μηνιαίου σας μισθού.
 • Έλεγχος των νόμιμων κρατήσεων από τις ακαθάριστές αποδοχές σας. Το είδος των ενσήμων που πρέπει να έχετε καθώς και τον σωστό αριθμό που θα πρέπει ο εργοδότης σας να αναφέρει στην μηνιαία μισθοδοτική σας κατάσταση
 • Αναγγελίες Πρόσληψης και Καταγγελίες Συμβάσεων εργασίας προς το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΙΚΑ) και την επιθεώρηση εργασίας.
 • Διασφάλιση των Δεδουλευμένων σας καθώς και των ασφαλιστικών σας εισφορών σε περιπτώσεις διαφωνίας με τον εκάστοτε εργοδότη
 • Έλεγχος ύπαρξης διαφορών σε θέματα μη ληφθέντων αδειών, αποζημιώσεων αδείας κτλ
Ελάτε στους ειδικούς…Ζητήστε μας να σας βγάλουμε από την Άγνοια των εργατικών θεμάτων που σας απασχολούν. Αφήστε μας να σας δείξουμε τον σωστό τρόπο διεκδίκησης των δικαιωμάτων σας. Κάθε εργαζόμενος έχει συγκεκριμένα δικαιώματα που πρέπει να απολαμβάνει , βάση της κείμενης εργατικής νομοθεσίας. Εμείς είμαστε ΕΔΩ για ΕΣΑΣ.
Icon

ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ-ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ

Τον Δεκέμβριο του 2006 όπως όλοι γνωρίζουμε το Εθνικό Κτηματολόγιο έκλεισε τον πρώτο κύκλο των εργασιών του. Έτσι,  η πρώτη φάση Εθνικής Κτηματογράφησης ολοκληρώθηκε με επιτυχία.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Γραφείο μας μπορεί να σας προσφέρει κάθε υπηρεσία σχετικά με την καταγραφή της υφιστάμενης περιουσιακής κατάστασης καθώς και οποιαδήποτε μεταβολή αυτής. Ως γνωστόν τα Κτηματογραφικά Γραφεία θα αντικαταστήσουν σε βάθος χρόνου τα γνωστά σε όλους μας Υποθηκοφυλακεία.
Συνεπώς , τόσο η σωστή καταγραφή των περιουσιακών σας στοιχείων , τα οποία σημειωτέον στο προσεχές μέλλον θα υπόκεινται σε άμεσο έλεγχο ορθότητας στοιχείων από το Υπουργείο Οικονομικών. Όσο και η οποιαδήποτε μεταβολή ή μεταβίβαση θα πρέπει να φέρει την επικύρωση Κτηματογραφικού Γραφείου. Το αρμόδιο Κτηματογραφικό γραφείο στο οποίο ανήκει το ακίνητο της κτηματογραφημένης περιοχής καλείται να διεκπεραιώνει τις όποιες ενέργειες απαιτούνται. 
Συγκεκριμένα μπορούμε να σας προσφέρουμε υπηρεσίες όπως:

 • Υποβολή Αιτήσεων και Δικαιολογητικών στο αρμόδιο Κτηματολογικό Γραφείο στο οποίο ανήκει το ακίνητο σας.
 • Διεκπεραίωση οποιαδήποτε συναλλαγής π.χ πληρωμή του εκάστοτε τέλους κτηματογράφησης για λογαριασμό σας.
 • Έλεγχος των περιουσιακών στοιχείων βάση του Ε9 με τα αντίστοιχα στοιχεία στο Εθνικό Κτηματολόγιο ώστε να γίνει σωστή καταγραφή και επαλήθευση των ακινήτων σας στους δύο προαναφερόμενους φορείς (Εθνικό Κτηματολόγιο και ΔΟΥ ). Διόρθωση των στοιχείων που θα βρεθούν κατά την αντιπαραβολή στις αρμόδιες Υπηρεσίες για λογαριασμό σας.
 • Προσωπική ενημέρωση της πορείας της αίτησης σας ανα τακτά χρονικά διαστήματα από την πλευρά μας ώστε να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή την πιθανή ημερομηνία τελικής διεκπεραίωσης της υπόθεσης σας.

Ζητάμε από εσάς να μας αφήσετε να κάνουμε αυτό που γνωρίζουμε καλύτερα από κάθε άλλον. Θέλουμε σας απαλλάξουμε από την επαφή σας με το γραφειοκρατικό περιβάλλον που ενδεχομένως να συναντήσετε.

Όλα αυτά θα σας τα προσφέρουμε σε ασυναγώνιστες τιμές. Απλά ρωτήστε μας!!
Icon

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κάθε χρόνο όλοι ερχόμαστε αντιμέτωποι με την υποχρέωση υποβολής φορολογικής δήλωσης. Κάθε χρόνο οι αλλαγές είναι τέτοιες που ένα μικρό λάθος μπορεί να σημαίνει μεγάλο χρηματικό κόστος για εσάς. Για να μην γίνουν λάθη, για να αποφύγετε την ταλαιπωρία συμπληρωματικών δηλώσεων, απευθυνθείτε στους ειδικούς. Ελάτε σε εμάς που διαθέτουμε αποδεδειγμένη πείρα, ανθρώπινο δυναμικό εξειδικευμένο και έτοιμο να υλοποιήσει κάθε λογιστική σας υποχρέωση.
Στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή η Ηλεκτρονική Υποβολή της Φορολογικής σας Δήλωσης τείνει να γίνει υποχρεωτική. Το σύστημα TAXIS είναι η ψηφιακή πλατφόρμα του Υπουργείου Οικονομικών στην οποία πρέπει να υποβάλετε την Φορολογική σας Δήλωση.
Το γραφείο μας διαθέτει όλο τον απαραίτητο Ψηφιακό Εξοπλισμό και τα ποιο σύγχρονα πληροφοριακή συστήματα για να σας παρέχει:

 • Ηλεκτρονική Υποβολή της Δήλωσης άμεσα και σε πραγματικό χρόνο
 • Αντίγραφο του Εκκαθαριστικού σας Σημειώματος
 • Δήλωση και Υποβολή εντύπων όπως Ε9 και Ε2.

Φυσικά εφόσον χρειαστεί θα σας εκπροσωπήσουμε στην ΔΟΥ προκειμένου να διορθώσουμε τυχόν λάθη προηγούμενων χρήσεων.
Σε κάθε περίπτωση θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το γραφείο μας μπορεί να σας παρέχει συμβουλές ως προς τον αρτιότερο λογιστικά τρόπο των εκάστοτε δηλώσεων σας προκειμένου να μην φορολογηθείτε με επιπλέον χρηματικά ποσά.

Μπορούμε να σας ενημερώσουμε, μπορούμε να σας προφυλάξουμε…από δυσάρεστες φορολογικές εκπλήξεις!!

Αφήστε το στους ειδικούς. Απλά αφήστε το σε εμάς!!